Naše farmy jsou rozprostřené po celé České republice. Kudy naše maso putuje? Vše začíná u půdy Klíčem úspěšného chovu je především kvalitní krmivo. Život...
V České republice platí přísné normy jak na chov drůbeže, tak při výrobě drůbežího masa, které se u nás chladí pouze vzduchem v moderních chladírenských tunelech. Při tomto...
Kuřecí maso je bohatým zdrojem bílkovin, tuků, minerálních látek i vitamínů. Kvalitní bílkoviny Mezi největší benefity kuřecího masa pro naše zdraví bezesporu patří vysoký...
DODRŽOVÁNÍ TEPLOT Základem při zpracování kuřecího masa je vychlazení a udržení teploty v rozmezí od -1°C do 4°C. V České republice probíhá chlazení kuřat pouze vzduchem,...
Při kuchyňské přípravě důkladně hlídáme tepelné opracování. Například kuřecí řízek by měl být řádně propečený beze stopy narůžovělé barvy na řezu. U pečeného kuřete zase maso...
Kuřecí stehenní maso je opomíjenou částí, která stejně jako kuřecí prsní maso vyniká v mnoha směrech a v některých ho i předčí. Šťavnaté a plné chuti Stehenní maso má oproti...